Stito AB

Skåne län

Information

Stito AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Stito AB finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stito AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stito AB har haft sedan 2003-04-18. Stito AB har funnits sedan och 2003-04-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stito AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Metallg. 19 A, 262 72, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-12325.

Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stito AB Privat, ej börsnoterat.

Stito AB har idag 556634-8792 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Stito AB

Bolaget skall bedriva metallvarufabrik och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Stito AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tomasson, Ken Staffan Ingemar som är född 1957 och har titeln VD, Tomasson, Ken Staffan Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Janemo, Mats Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Kenth Thomas Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.