Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB

Skåne län

Information

Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB har haft sedan 2003-02-06. Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 142, 262 62, Ängelholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-380260.

Ängelholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB Privat, ej börsnoterat.

Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB har idag 556634-4791 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB

Föremålet för bolagets verksamhet är bolagsförvaltning, fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, uthyrning personal, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Lars Eliasson Fastighet Ängelholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eliasson, Lars Ingvar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Britt Ann-Christine som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .