Therés & Peter Golf Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Therés & Peter Golf Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Therés & Peter Golf Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Therés & Peter Golf Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Therés & Peter Golf Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Therés & Peter Golf Aktiebolag ska trivas.

Therés & Peter Golf Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva golfutbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Therés & Peter Golf Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18.

Idag är Therés & Peter Golf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Therés & Peter Golf Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-14327.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Therés & Peter Golf Aktiebolag är Larsson, Birgitta Theres som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kurt Jan Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Therés & Peter Golf Aktiebolag har 556633-9254 som sitt organisationsnummer.