Ängelholms Fastighets AB

Skåne län

Information

Ängelholms Fastighets AB är ett företag som finns i Ängelholm. I Ängelholms Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Leeman, Ulf Robert som är född 1946 och har titeln VD, Leeman, Ulf Robert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsohn, Ulf Louis som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Sten Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ängelholms Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ängelholms Fastighets AB på telefon 0431-82125.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ängelholms Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ängelholms Fastighets AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ängelholms Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-12-12 och Ängelholms Fastighets AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ängelholms Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Ängelholms Fastighets AB har 556632-1237 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.