Torsten H Nilson Consulting AB

Skåne län

Information

Torsten H Nilson Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Torsten H Nilson Consulting AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Torsten H Nilson Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-10-17.

Torsten H Nilson Consulting AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-05-02. Men sedan 2002-10-17 så har Torsten H Nilson Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Valhallsv. 32 A, 262 61, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torsten H Nilson Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4999122.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Torsten H Nilson Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Torsten H Nilson Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, marknadsföring och strategiutveckling inom varumärken samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Torsten H Nilson Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torsten H Nilson Consulting AB och det är följande personer, Nilson, Hans Torsten som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonhagen Nilson, Annika som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Torsten H Nilson Consulting AB är 556626-7794.