M Göransson Transport AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och M Göransson Transport AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och M Göransson Transport AB är ett av dem. Statusen för M Göransson Transport AB är att Bolaget är aktivt.

M Göransson Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som M Göransson Transport AB ska trivas.

M Göransson Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M Göransson Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29.

Idag är M Göransson Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med M Göransson Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-53331.

Firman tecknas var för sig av -Göransson, Camilla Bertilsdotter -Göransson, Nils Martin.

De som är på något sätt har med M Göransson Transport AB är Göransson, Nils Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Camilla Bertilsdotter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

M Göransson Transport AB har 556624-8224 som sitt organisationsnummer.