Larema Consult & Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Larema Consult & Förvaltnings AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Larema Consult & Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Larema Consult & Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Larema Consult & Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Larema Consult & Förvaltnings AB ska trivas.

Larema Consult & Förvaltnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt att verka som konsult i liknande företag och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Larema Consult & Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06.

Idag är Larema Consult & Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Larema Consult & Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-207761.

Firman tecknas var för sig av -Sjöbergh, Lars Uno -Sjöbergh, Marianne.

De som är på något sätt har med Larema Consult & Förvaltnings AB är Sjöbergh, Lars Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöbergh, Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Larema Consult & Förvaltnings AB har 556624-1849 som sitt organisationsnummer.