Hans Ramne Idé AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena logistik, teknik och affärsutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans Ramne Idé AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Hans Ramne Idé AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2001-11-12 så skapades Hans Ramne Idé AB och verksamheten är har F-skattsedel Hans Ramne Idé AB har haft det sedan 2001-11-28.

Hans Ramne Idé AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-28

556618-0187 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Hans Ramne Idé AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hans Ramne Idé AB så går det att nå dem via telefon på 070-8189919 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans Ramne Idé AB är Ramne, Hans Gustaf som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramne, Ulla Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .