Klitterhus Hotell AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva hotell och konferensverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klitterhus Hotell AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Klitterhus Hotell AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2001-06-20 så skapades Klitterhus Hotell AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556612-4136 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Klitterhus Hotell AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Klitterhus Hotell AB så går det att nå dem via telefon på 0431-13530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klitterhus Hotell AB är Mohlin, Gustaf Torsten som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bystoel Mohlin, Mette som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Loman, Dan Ola Erik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor, .