Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB

Skåne län

Information

Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-09-17.

Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-05-04. Men sedan 2001-09-11 så har Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-430270.

Ängelholm arbetar för att företag som Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med petroleumprodukter och trans- portförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB och det är följande personer, Bjelvéus, Nils Ragnar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjelveus, Cecilia Elisabet som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Transport & Oljeservice i Munka Ljungby AB är 556610-7701.