Ölandsgatan Livs & Bageri AB

Skåne län

Information

556604-7220 är organisationsnummer för verksamheten Ölandsgatan Livs & Bageri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ölandsgatan Livs & Bageri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Ölandsgatan Livs & Bageri AB finns i.

Ölandsgatan Livs & Bageri AB har varit registrerat sedan 2001-02-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ölandsgatan Livs & Bageri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Ölandsgatan Livs & Bageri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ölandsgatan Livs & Bageri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ölandsgatan Livs & Bageri AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-10257 eller genom brev på följande adress:
Blekingeg. 18, 262 43, Ängelholm

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med livs- medel samt att producera bageriprodukter i sin bageriverksamhet. Bolaget skall också bedriva fastighetsförvaltning och även idka handel med fastigheter och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer också att bedriva viss handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ölandsgatan Livs & Bageri AB och det är Kristensen, Eva-Lotte Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vöcks, Carl Eric Anders som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,