Ketson i Stockholm AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av kem- tekniska och bilvårdsprodukter, grossist och export av byggkemiska produkter samt utbildning och konsultverksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ketson i Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Ketson i Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2000-12-18 så skapades Ketson i Stockholm AB och bolaget är har F-skattsedel Ketson i Stockholm AB har haft det sedan 2009-10-01.

Ketson i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-15

556602-4682 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Ketson i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ketson i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-53254204 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ketson i Stockholm AB är Throedsson, Rolf Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Throedsson, Rolf Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Troedsson, Ann-Britt som är född 1935 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .