GourmetHouse i Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel, import samt grossistverksamhet med livsmedelsprodukter och utensilier, utrustning till storkök, butiker och restauranger samt bedriva produkt-, design- och utveckling inom detta område. Bolaget skall även bedriva handel med presentartiklar, heminredningsdetaljer och liknande produkter samt bedriva produkt-, design- och utveckling inom detta område. Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom nämnda områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GourmetHouse i Sverige Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är GourmetHouse i Sverige Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 2000-07-25 så skapades GourmetHouse i Sverige Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel GourmetHouse i Sverige Aktiebolag har haft det sedan 2000-08-14.

GourmetHouse i Sverige Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-08-14

556593-9815 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är GourmetHouse i Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med GourmetHouse i Sverige Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-456372 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom GourmetHouse i Sverige Aktiebolag är Siltberg, Bengt Johannes som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Siltberg, Carina Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision Lena Dahlberg AB som är född och har titeln Revisor, .