Tommy Hallenborgs Åkeri AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Tommy Hallenborgs Åkeri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ängelholm här finns det många olika Aktiebolag. Tommy Hallenborgs Åkeri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ängelholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Tommy Hallenborgs Åkeri AB är momsregistrerat sedan2000-07-19 och har organisationsnummer 556587-2107.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0431-22450 alternativt besöka eller skicka post till Tommy Hallenborgs Åkeri AB på följande adress Strahlav. 182, 262 96, Ängelholm.

Tommy Hallenborgs Åkeri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-19.

I Tommy Hallenborgs Åkeri AB så sitter följande personer i styrelsen: Hallenborg, Nils Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Hallenborg, Lars Anders som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.