Wykmans Plåt AB

Skåne län

Information

Wykmans Plåt AB är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Wykmans Plåt AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wykmans Plåt AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

Wykmans Plåt AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-03-06. Men sedan 2000-03-27 så har Wykmans Plåt AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fridhemsg. 7, 262 53, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wykmans Plåt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-10408.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Wykmans Plåt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wykmans Plåt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wykmans Plåt AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Wykman, Agneta Marie -Wykman, Anders Christian Damsgaard.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wykmans Plåt AB och det är följande personer, Wykman, Anders Christian Damsgaard som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wykman, Agneta Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wykmans Plåt AB är 556586-5523.