Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag är ett företag som finns i Ängelholm. I Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bo Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Jonas Olle som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hörström, Eva Kristina Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag på telefon 0431-83249.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva trädgårdsanläggning, underhåll, skötsel av trädgårdsanläggningar till fastighetsägare ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-29 och Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Trädgårdsfixarna NV Skåne Aktiebolag har 556585-7819 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.