Pås- & Pack Produkter 3 P AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Pås- & Pack Produkter 3 P AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Pås- & Pack Produkter 3 P AB är ett av dem. Statusen för Pås- & Pack Produkter 3 P AB är att Bolaget är aktivt.

Pås- & Pack Produkter 3 P AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Pås- & Pack Produkter 3 P AB ska trivas.

Pås- & Pack Produkter 3 P AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med papper och förpackningsmaterial till industri och grossister. Samt äga och förvalta fast egendom och aktier och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pås- & Pack Produkter 3 P AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är Pås- & Pack Produkter 3 P AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Pås- & Pack Produkter 3 P AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-59040.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pås- & Pack Produkter 3 P AB är Sjöö, Björn Karl Hugo som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per-Axel Uno som är född 1969 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Pås- & Pack Produkter 3 P AB har 556575-7142 som sitt organisationsnummer.