Koenigsegg Automotive AB (publ)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Koenigsegg Automotive AB (publ) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Koenigsegg Automotive AB (publ) är ett av dem. Statusen för Koenigsegg Automotive AB (publ) är att Bolaget är aktivt.

Koenigsegg Automotive AB (publ) är ett Aktiebolag och skapades 1999-08-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Koenigsegg Automotive AB (publ) ska trivas.

Koenigsegg Automotive AB (publ) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av motorfordon, i synnerhet bilar, samt utveckling av delar och tillbehör till motorfordon, i synnerhet bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Koenigsegg Automotive AB (publ) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Koenigsegg Automotive AB (publ) Publikt bolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Koenigsegg Automotive AB (publ) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-454460.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Koenigsegg Automotive AB (publ) är von Koenigsegg, Christian Erland H som är född 1972 och har titeln VD, von Koenigsegg, Christian Erland H som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Sture Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eker, Bård som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, von Koenigsegg, Jesko Harald Gunnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, von Koenigsegg, Halldora Linda som är född 1976 och har titeln Suppleantvon Koenigsegg, Nelly Britta I som är född 1939 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan Inge Roger som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Koenigsegg Automotive AB (publ) har 556574-8018 som sitt organisationsnummer.