Fotograf Görgen Persson AB

Skåne län

Information

Fotograf Görgen Persson AB är en verksamhet som finns i Ängelholm. I Fotograf Görgen Persson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Leif Görgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sofi Anna-Mia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fotograf Görgen Persson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fotograf Görgen Persson AB på telefon 070-6341110.

Bolaget skall bedriva press-, industri- och reklamfotografering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fotograf Görgen Persson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fotograf Görgen Persson AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fotograf Görgen Persson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Fotograf Görgen Persson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fotograf Görgen Persson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fotograf Görgen Persson AB har 556569-1713 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.