Errarp Syd AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Errarp Syd AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Errarp Syd AB är ett av dem. Statusen för Errarp Syd AB är att Bolaget är aktivt.

Errarp Syd AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-09-18. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Errarp Syd AB ska trivas.

Errarp Syd AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensomidka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Errarp Syd AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Errarp Syd AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Errarp Syd AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-20302.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Errarp Syd AB är Aronsohn, Ulf Louis som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sten Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Errarp Syd AB har 556560-2918 som sitt organisationsnummer.