DuraCrete AB

Skåne län

Information

556558-8711 är organisationsnummer för bolaget DuraCrete AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DuraCrete AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som DuraCrete AB finns i.

DuraCrete AB har varit registrerat sedan 1998-08-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för DuraCrete AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

DuraCrete AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DuraCrete AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Persson, Björn Håkan -Svensson, Mats Ronny i förening med en av -Andersson, Bengt Åke Lennart -Norén, Per Michael

Vill ni komma i kontakt med DuraCrete AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-21770 eller genom brev på följande adress:
Bjärev. 57, 262 61, Ängelholm

Bolaget skall bedriva försäljning av betongförbättringsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DuraCrete AB och det är Svensson, Mats Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt Åke Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Per Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Björn Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor