Falvir AB

Skåne län

Information

556553-3667 är organisationsnummer för företaget Falvir AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Falvir AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Falvir AB finns i.

Falvir AB har varit registrerat sedan 1998-03-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Falvir AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Falvir AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Falvir AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Månsson, Kenth Göran Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Falvir AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-415196 eller genom brev på följande adress:
Framtidsg. 3, 262 73, Ängelholm

Bolaget skall antingen direkt eller indirekt tillhandahålla utbildning och kompetensutveckling mot offentlig miljö och privata företag i form av skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov, produktion av multimediaprodukter, fastighetsförvaltning, värdepapperförvaltning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Falvir AB och det är Vilhelmsson, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln VD, Vilhelmsson, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Kenth Göran som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Jörgen Anders Krister som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Bo Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Sara Carolina som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamotTholse, Hans Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor