KVS Care AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva vård av äldre människor och handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter och värdepapper samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KVS Care AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är KVS Care AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1998-01-16 så skapades KVS Care AB och bolaget är har F-skattsedel KVS Care AB har haft det sedan 1998-01-01.

KVS Care AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-03-12

556551-4675 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är KVS Care AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med KVS Care AB så går det att nå dem via telefon på 0431-452400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sewring, Jan Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom KVS Care AB är Sewring, Jan Olof som är född 1951 och har titeln VD, Sewring, Jan Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sewring, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Jeanette som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.