Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang)

Skåne län

Information

Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-03-27.

Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-07-04. Men sedan 2000-03-27 så har Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Resedav. 21, 262 65, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-83207.

Ängelholm arbetar för att bolag som Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva glassbar, glassförsäljning, kioskrörelse, café och grillbar, förvaltning av fastighet och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) och det är följande personer, Gudmundsson, Sven-Gunnar Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gudmundsson, Sven Jimmy Mattias som är född 1978 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ice Cream Business i Engelholm Aktiebolag (Svensons Restaurang) är 556544-0582.