LiBa Dental AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och LiBa Dental AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LiBa Dental AB är ett av dem. Statusen för LiBa Dental AB är att Bolaget är aktivt.

LiBa Dental AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-06-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LiBa Dental AB ska trivas.

LiBa Dental AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall beriva tandläkarverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LiBa Dental AB inte är momsregistrerat.

Idag är LiBa Dental AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med LiBa Dental AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-10469.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Bert-Åke Christer.

De som är på något sätt har med LiBa Dental AB är Andersson, Bert-Åke Christer som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Jörgensen, Lise-Lott som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anita Yvonne Ulla-Britt som är född 1942 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

LiBa Dental AB har 556542-6821 som sitt organisationsnummer.