BALAB i Ängelholm AB

Skåne län

Information

BALAB i Ängelholm AB är ett bolag som finns i Ängelholm. I BALAB i Ängelholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henrysson, Bertil Ingvar som är född 1946 och har titeln VD, Henrysson, Bertil Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönvall, Stig Otto Ingmar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Henrysson, Ann-Liss som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med BALAB i Ängelholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BALAB i Ängelholm AB på telefon 0431-83818.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och lös egenom och tillhandahålla konsulttjänster inom förpackningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är BALAB i Ängelholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

BALAB i Ängelholm AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BALAB i Ängelholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och BALAB i Ängelholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BALAB i Ängelholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henrysson, Ann-Liss -Henrysson, Bertil Ingvar Ordförande saknas.

BALAB i Ängelholm AB har 556539-3732 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.