TimeShuttle AB

Skåne län

Information

TimeShuttle AB är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som TimeShuttle AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TimeShuttle AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-02-19. Men sedan 2005-03-25 så har TimeShuttle AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åkerslundsg. 8, 262 73, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TimeShuttle AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-82055.

Ängelholm arbetar för att företag som TimeShuttle AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TimeShuttle AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra transporter och till transportverksamhet hörande uppdrag, tjänster och spedition, såväl inom som utom riket samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TimeShuttle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TimeShuttle AB och det är följande personer, Kristensson, Jan Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Linda Elenor som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för TimeShuttle AB är 556538-9037.