Granwenn AB

Skåne län

Information

Granwenn AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Granwenn AB finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Granwenn AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Granwenn AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Granwenn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-82070.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Granwenn AB Privat, ej börsnoterat.

Granwenn AB har idag 556535-3538 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Granwenn AB

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva skogsbruk, lantbruk och jaktuthyrning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Granwenn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granlund, Karl Axel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wennberg, Charlotte Alexandra som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Granlund, Kerstin Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Löwenhielm, Crispin Carl-Gustaf som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.