Levande Interiör, Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och Levande Interiör, Sverige Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Levande Interiör, Sverige Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Levande Interiör, Sverige Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Levande Interiör, Sverige Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-12-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där företaget finns i jobbar för att företag som Levande Interiör, Sverige Aktiebolag ska trivas.

Levande Interiör, Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att sälja och installera akvarier-spring- vatten-växter skötsel och uthyrning till kontor och offentliga miljöer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Levande Interiör, Sverige Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Levande Interiör, Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Levande Interiör, Sverige Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-80220.

Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Inge Nils Reinhold -Jönsson, Nils Anders.

De som är på något sätt har med Levande Interiör, Sverige Aktiebolag är Jönsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Inge Nils Reinhold som är född 1947 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor, .

Levande Interiör, Sverige Aktiebolag har 556527-2886 som sitt organisationsnummer.