B A Olsson & Partners AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom det ekonomiska området, handel med värdepapper samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall ej bedriva sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller i lagen om kreditmarknadsbolag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B A Olsson & Partners AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är B A Olsson & Partners AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1995-07-31 så skapades B A Olsson & Partners AB och verksamheten är har F-skattsedel B A Olsson & Partners AB har haft det sedan 1998-01-01.

B A Olsson & Partners AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556524-7557 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är B A Olsson & Partners AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med B A Olsson & Partners AB så går det att nå dem via telefon på 0431-22020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom B A Olsson & Partners AB är Olsson, Bengt Agne Mikael som är född 1955 och har titeln VD, Olsson, Bengt Agne Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Sarah Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .