ONE OFF International AB

Skåne län

Information

ONE OFF International AB är ett företag som finns i Ängelholm. I ONE OFF International AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strandkjer, Kjell Ingvar som är född 1958 och har titeln VD, Strandkjer, Kjell Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandkjer, Eva-Lena Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ONE OFF International AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ONE OFF International AB på telefon 0431-417990.

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsartiklar och därmed förenlig verksamhet samt köp och försäljning av värdepapper.

Idag är ONE OFF International AB av bolagstypen Aktiebolag.

ONE OFF International AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ONE OFF International AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-29 och ONE OFF International AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ONE OFF International AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

ONE OFF International AB har 556520-2503 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.