Pontus Möller Arkitekter AB

Skåne län

Information

Pontus Möller Arkitekter AB är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Pontus Möller Arkitekter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pontus Möller Arkitekter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Pontus Möller Arkitekter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-13. Men sedan 1998-01-01 så har Pontus Möller Arkitekter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Kyrkog. 15, 262 32, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pontus Möller Arkitekter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-445980.

Ängelholm arbetar för att bolag som Pontus Möller Arkitekter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pontus Möller Arkitekter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pontus Möller Arkitekter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pontus Möller Arkitekter AB och det är följande personer, Möller, Nils Pontus som är född 1957 och har titeln VD, Möller, Nils Pontus som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Dag Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mauritzson, John Ulf Thomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Leif Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Pontus Möller Arkitekter AB är 556519-6945.