Life Quality Malmö AB

Skåne län

Information

Life Quality Malmö AB är ett företag som finns i Ängelholm. I Life Quality Malmö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mets, Peeter som är född 1955 och har titeln VD, Mets, Peeter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Moritz, Maud Ingegerd Irene som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Life Quality Malmö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Life Quality Malmö AB på telefon 0431-453321.

Bolaget skall bedriva försäljning av sportartiklar och konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Life Quality Malmö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Life Quality Malmö AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Life Quality Malmö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Life Quality Malmö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Life Quality Malmö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Life Quality Malmö AB har 556516-5817 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.