Jananders Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva projekterings- och konsultverksamhet samt projektledning i byggbranschen, idka handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jananders Consulting Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Jananders Consulting Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1995-06-15 så skapades Jananders Consulting Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jananders Consulting Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Jananders Consulting Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556513-5190 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ängelholm.

Just nu är Jananders Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jananders Consulting Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-27090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jananders Consulting Aktiebolag är Brundin, Jan Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuvesson, Rakel Katarina Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Carlsson, Lars Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .