Stenfalkenboet AB

Skåne län

Information

Stenfalkenboet AB är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Stenfalkenboet AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stenfalkenboet AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Stenfalkenboet AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-03-11. Men sedan 1996-01-01 så har Stenfalkenboet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Villag. 2, 262 32, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stenfalkenboet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-24440.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Stenfalkenboet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stenfalkenboet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta egna fastigheter och värdepapper, bedriva handel med fastigheter och värdepapper, bedriva fastighetsförvaltning samt bedriva systemutveckling och konsultationer inom områdena administration och förvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stenfalkenboet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stenfalkenboet AB och det är följande personer, Ståhl, Henning Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ståhl, Eva Kerstin Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, John Jaime Stefan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikner, Jan Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Stenfalkenboet AB är 556510-7777.