Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri- och maskinentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1995-01-16 så skapades Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556504-4681 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-2651701 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Bo Göran -Nilsson, Jan Anders -Nilsson, Mats Håkan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hunseröds Åkeri och Transport Aktiebolag är Nilsson, Bo Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, .