Billy Heil Turné Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av ljud- och ljusanläggning samt utföra musiktransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Billy Heil Turné Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Billy Heil Turné Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1994-09-14 så skapades Billy Heil Turné Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Billy Heil Turné Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Billy Heil Turné Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556490-8720 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Billy Heil Turné Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Billy Heil Turné Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-88449 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Billy Heil Turné Aktiebolag är Heil, Per Billy Styrbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Silver, Jenny Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, .