Simbal Syd Aktiebolag

Skåne län

Information

556489-0209 är organisationsnummer för bolaget Simbal Syd Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Simbal Syd Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Simbal Syd Aktiebolag finns i.

Simbal Syd Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-06-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Simbal Syd Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Simbal Syd Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Simbal Syd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Simbal Syd Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-82805 eller genom brev på följande adress:
Metallg. 17 A, 262 72, Ängelholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom tekniska beräkningar och utredningar, utveckling av tekniska simuleringsmodeller, teknisk programmering, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Simbal Syd Aktiebolag och det är Sneckenborg, Mats Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Henning Mattias som är född 1929 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,