WI-KE Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och WI-KE Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och WI-KE Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för WI-KE Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

WI-KE Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-05-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som WI-KE Fastighets Aktiebolag ska trivas.

WI-KE Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta fastigheten Verktygsmakaren 14 i Ängelholm ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WI-KE Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är WI-KE Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med WI-KE Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-15010.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Asp, Karl-Erik Oskar.

De som är på något sätt har med WI-KE Fastighets Aktiebolag är Asp, Karl-Erik Oskar som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Asp, Bengt Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Asp, Glenn Fredric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Björn Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Villis Ingemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln RevisorJacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

WI-KE Fastighets Aktiebolag har 556488-2271 som sitt organisationsnummer.