Bolkro Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bolkro Fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ängelholm så är Bolkro Fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ängelholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ängelholm och i Skåne län. Redan 1994-04-19 så skapades Bolkro Fastighets Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Bolkro Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556485-7570 är organisationsnummret för företaget som finns i Ängelholm.

Just nu är Bolkro Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bolkro Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-456450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bolkro Fastighets Aktiebolag är Kronfält, Britt Alice Margaret som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronfält, Ola Axel Theodor som är född 1975 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .