Nick's AB

Skåne län

Information

Nick's AB är ett av många företag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Nick's AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nick's AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Nick's AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-03-30. Men sedan 1994-01-01 så har Nick's AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till KRISTIAN II:S VÄG 1, 262 34, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nick's AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-12900.

Ängelholm arbetar för att företag som Nick's AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nick's AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nick's AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Allercrantz, Hans Jörgen -Svensson, Marie Ann-Charlotte.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nick's AB och det är följande personer, Allercrantz, Hans Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Marie Ann-Charlotte som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Dennryd, Sam Lenny som är född 1960 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nick's AB är 556484-8611.