Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag

Skåne län

Information

Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-03-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gamla v. 3, 262 43, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-12630.

Ängelholm arbetar för att verksamheter som Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva specialistläkarvård vid ögonsjukdomar, övrig läkarvård samt området optiska synhjälpmedel.

Firmatecknare för Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag och det är följande personer, Lönwe, Bo Dag Herbert som är född 1955 och har titeln VD, Lönwe, Bo Dag Herbert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Annelie Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Hörström, Eva Kristina Margareta som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sydsvenska Ögonkliniken Aktiebolag är 556484-7043.