P Sundin & Co Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ängelholm och P Sundin & Co Trading Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och P Sundin & Co Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P Sundin & Co Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P Sundin & Co Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ängelholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som P Sundin & Co Trading Aktiebolag ska trivas.

P Sundin & Co Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ängelholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med textil, läder och träbearbetningsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P Sundin & Co Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är P Sundin & Co Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med P Sundin & Co Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-10800.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med P Sundin & Co Trading Aktiebolag är Sundin, Gustaf Peter som är född 1947 och har titeln VD, Sundin, Gustaf Peter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Sigridur Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

P Sundin & Co Trading Aktiebolag har 556483-6590 som sitt organisationsnummer.