Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag

Skåne län

Information

I Ängelholm finns det ett Aktiebolag som heter Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag i Skåne län. Ängelholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-02-16 så har Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ängelholm.

Vill man komma i kontakt med Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Härningev. 290, 262 95, Ängelholm. Vi ni istället prata med Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag så kan ni göra det på 010-2944867.

Bolaget skall bedriva handel med investeringsobjekt, import och export av byggmaterial, förmedling av lokaler och fastigheter, teknisk- och ekonomisk konsultation, fastighetsägande och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Mattiasson, Lars Peder som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattiasson, Gunilla Siv Eva som är född 1956 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bygg- och Fastighetsråd i Ausås Aktiebolag har 556482-0313 som sitt organisationsnummer.