Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag

Skåne län

Information

Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag är ett företag som finns i Ängelholm. I Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Müller-Hansen, Barbro Gunilla som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Müller-Hansen, Eva Karin som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag på telefon 0431-13353.

Bolaget skall bedriva sjukvårdsverksamhet som skall ge god sjukvård, utföra hembesök och hålla jour. Äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nytorgskliniken Barbro Müller-Hansen Aktiebolag har 556479-2843 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.