Pronavia Yachts AB

Skåne län

Information

Pronavia Yachts AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ängelholm som är den kommunen där Pronavia Yachts AB finns. I Ängelholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pronavia Yachts AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Pronavia Yachts AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Pronavia Yachts AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-14722.

Ängelholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Pronavia Yachts AB Privat, ej börsnoterat.

Pronavia Yachts AB har idag 556478-0657 som sitt organisationummer.

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. är den som för stunden ansvarar för Pronavia Yachts AB

Bolaget skall bedriva båttillverkning, försäljning av fritidsartiklar och båtar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva båttransporter, idka rederiverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Pronavia Yachts AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grzegorz, Wozniak som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, .