Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag

Skåne län

Information

Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-07-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lagerg. 1, 254 64, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3099822.

Ängelholm arbetar för att bolag som Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Stefan Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallberg, Karl Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Per Karl Uno som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Paulsson, Lars Niklas som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Bröderna Magnusson Frakt Aktiebolag är 556470-3733.