Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag

Skåne län

Information

Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag är ett företag som finns i Ängelholm. I Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Paul Bertil Kristian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Carl Johan Peter som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ann Maj-Lis Mona-Britt som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Stig Bertil som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag på telefon 0431-430113.

Bolaget skall driva blomsterhandel och handelsträdgård samt försäljning av djurfoder jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Ängelholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Carl Johan Peter -Larsson, Paul Bertil Kristian -Larsson, Stig Bertil

Munka Ljungby Blomsterhandel & Handelsträdgård Aktiebolag har 556458-1162 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.