Flygande Tunnan AB

Skåne län

Information

556453-3577 är organisationsnummer för bolaget Flygande Tunnan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flygande Tunnan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ängelholm som är den kommunen som Flygande Tunnan AB finns i.

Flygande Tunnan AB har varit registrerat sedan 1992-10-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Flygande Tunnan AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Flygande Tunnan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ängelholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Flygande Tunnan AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Flygande Tunnan AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54060433 eller genom brev på följande adress:
MOSSVÄGEN 6, 262 61, Ängelholm

Bolaget skall bedriva undervisning och forskning inom sjuk- och hälsovård, konsultverksamhet, försäljning, installationer och reparationer inom radiokommunikation samt äga och förvalta fast egendom, flygplan och värdepapper ävensom att idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flygande Tunnan AB och det är Ekstrand, Bo Carl-Henrik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell Ekstrand, Ingrid Elise-Marie som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,