ICT Curt Axelsson AB

Skåne län

Information

ICT Curt Axelsson AB är ett av många bolag som finns i Ängelholm. Det är nämligen den kommunen som ICT Curt Axelsson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ICT Curt Axelsson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-08-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vikingag. 8, 262 44, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ICT Curt Axelsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-17145.

Ängelholm arbetar för att bolag som ICT Curt Axelsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ICT Curt Axelsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av smycken samt övriga bijouterier ävensom idka härmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ICT Curt Axelsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till ICT Curt Axelsson AB och det är följande personer, Axelsson, Curt Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Curt Thomas Patrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ICT Curt Axelsson AB är 556452-2034.